PÅSK-MINI

Barnfotografering, barnfoto, barnfotograf skåne, barnfotograf sjöbo,
Barnfotografering, barnfoto, barnfotograf skåne, barnfotograf sjöbo,

PÅSK-MINI

Vad är en ”minifotografering”? (gäller enbart barnfotografering)

En minifotografering är en kort fotografering som tar ungefär 20 minuter. Den görs i min fotostudio strax utanför Sjöbo. Jag tar fram rekvisita i form av lådor, korgar, pallar, blommor, nallar etc. Ni väljer själv om ni vill använda rekvisita eller vi tar mer avskalade, stilrena porträttbilder. 

Eftersom det är en kortare fotografering där jag fotograferar många på samma dag så kan priset hållas nere.


Vad kostar en minifotografering?

Mini-fotograferingen i påskveckan får du till superpriset:   1300 kr
(normalpris för en fullständig barnfotografering är 2 500 kr)
Vid bokningen betalar du en bokningsavgift på 300 kr för att säkra din plats och resterande 1000 kr betalar du i samband med bildleveransen.

När?

Måndag och tisdag den 25 och 26 mars 2024


Vad ingår i en mini-fotografering?

Det ingår 2 st högupplösta digitala bilder (det går bra att köpa till fler bilder om du vill - extrabilder kostar 300 kr/styck).

Och som en BONUS ingår även en förstoring i storlek 18x24 cm (värde 180 kr).

Vilka tider finns att boka?

Måndag 25 mars 2024:

kl 10.00  
kl 10.40  
kl 11.20  bokad 
kl 12.00 bokad 
kl 13.20
kl 14.00 bokad
kl 14.40
kl 15.20 

 

Tisdag 26 mars 2024:

kl 10.00  bokad
kl 10.40   
kl 11.20   bokad
kl 12.00  
kl 13.20
kl 14.00  bokad
kl 14.40  bokad
kl 15.20

Om det skulle visa sig finnas behov så kan jag tänka mig att även öppna upp för några kvällstider (är det mindre barn så är dock dagtid att föredra eftersom de blir trötta och kanske inte så sugna på fotografering på kvällen). 
Eftersom det är begränsat antal platser så är det först till kvarn som gäller.

Vid bokningsförfrågan ange ålder på barnet och vilken/vilka tider som skulle kunna passa er. 

För bokning klicka här: KONTAKT  

 

Varför är det viktigt att fotografera ditt barn?

Fånga ögonblicken

Som förälder vet du att tiden går fort, och ingenting illustrerar detta bättre än att se dina barn växa upp. Varje leende, varje skratt och varje steg är en del av deras unika resa, och att föreviga dessa ögonblick är en gåva till dig själv och till dem.

Tiden går snabbt

Tiden går otroligt snabbt när det handlar om barn. Från deras första leende till deras första steg och plötsligt är det deras första dag i skolan. Det är som om varje ögonblick accelererar. Att ta regelbundna foton ger dig möjlighet att stanna upp och uppskatta varje steg på vägen.

Minnesvärda ögonblick

Varje bild du tar fångar ett ögonblick i tiden, en kärleksfull blick, en busig grimas eller en hjärtlig kram. Dessa bilder blir skatter som du kan titta tillbaka på när dina barn är vuxna och återuppleva de fantastiska ögonblicken som var deras barndom.

En gåva till framtiden

Fotografering av dina barn är inte bara för dig själv, det är också en gåva till dem. När de växer upp och går vidare i livet kommer de att uppskatta att ha dessa bilder för att se tillbaka på och dela med sina egna barn en dag.

 

Som fotograf  är det min passion att hjälpa familjer att föreviga sina speciella ögonblick. Med min erfarenhet kan jag hjälpa dig att skapa minnen som varar livet ut.

Barnfotografering, barnfoto, barnfotograf skåne, barnfotograf sjöbo, minifotografering

Gör något kul när barnen är lediga

Passa på att fotografera ditt barn om ni nu är lediga och ni dessutom får det till ett superbra pris. 

Vi brukar ha en rolig stund tillsammans med lite lek och bus för att få fram de bästa bilderna. Barnen brukar ofta vara nyfikna på sakerna som finns i studion och det är okej att de undersöker det som finns där (förutom kamerautrustning och blixtar förstås). Med lekar och små uppdrag så får vi fram naturliga skratt och leende. Inga förmaningar eller hot utan lek och naturliga skratt blir bäst. 

Rulla till toppen