GRAVIDFOTOGRAFERING I SKÅNE

gravidfoto, gravidfotograf skåne, gravidfotograf sjöbo, gravidfotografering

Gravidfotografering i studio

Gravidfotografering i studion är en mysig stund. Det finns klänningar, kjolar, tyger och annan rekvisita som vi använder vid fotograferingen. Du kan såklart även ha dina egna kläder om du vill. Läs mer om klädval under rubriken "Vad ska jag ha på mig?"
Du har själv fixat hår och smink innan du kommer hit.
Vi har lite lugn, skön musik i bakgrunden och jag visar hur du ska stå eller sitta för att vi ska få de bästa bilderna. Det är inga konstiga poser utan lugnt och avslappnat.
Fotograferingen tar ungefär en timme.

Hur går en gravidfotografering till?

 

BOKNING

Du kontaktar mig antingen på telefon eller via kontaktformuläret här på min hemsida. Klicka HÄR för att komma till kontaktformuläret.
I första kontakten rätar vi ut de eventuella frågetecken som kan finnas så du ska känna dig trygg innan du bokar. När vi hittat en tid så får du en BOKNINGSBEKRÄFTELSE via mejl där det framgår tid, plats, priset för fotograferingen och vad som ingår.

VAL AV KLÄNNINGAR/KLÄDER

I priset för fotograferingen ingår lån av klänningar/kläder om du vill. Jag skickar ett dokument till dig där du kan se alla klänningar/kläder jag har till utlåning. Det går bra att komma hit till studion en tid innan för att titta på och prova ut vilka kläder du vill låna för din gravidfotografering. Du kan självklart även välja egna kläder och då kommer du att få lite tips på vad som är bra att tänka på. Jag ger även tips på klädval för din partner och barn om även dessa ska vara med vid fotograferingen. Om du vill ha en blomsterkrans i håret så ingår även detta i priset.

FOTOGRAFERINGEN

Jag hör av mig någon dag innan din gravidfotografering för att stämma av så att allt är okej och om vi ska ta bilder utomhus så kollar vi även av väderprognosen.
Vi träffas på överenskommen tid och plats (utomhus eller i min studio).
Du har själv fixat hår och smink så som du vill ha det.

 

VAL AV BILDER

Därefter börjar mitt arbete med redigering av bilderna.
Ungefär två veckor efter gravidfotograferingen skickar jag ut en länk till ett galleri där alla redigerade bilder finns för dig att välja på. Du kan nu titta och välja i lugn och ro.
När du meddelat mig vilka bilder du vill ha så skickar jag faktura och därefter skickar jag över de högupplösta bilderna till dig.

 

Gravidfotografering utomhus

Vi träffas på överenskommen plats, ofta kvällstid eftersom det är så varmt och fint ljus då. Innan vi träffas har du fixat hår och smink (kanske du varit på en salong och blivit lite extra ompysslad). Jag håller koll på hur och var ljuset faller bäst så vi ska få så fina bilder som möjligt. Under tiden småpratar vi lite så det blir en avslappnad stämning. Du känner dig bekväm och lugn. Jag guidar dig genom hela fotograferingen så du behöver inte tänka så mycket utan mest njuta.

Fotograferingen tar ungefär en timme (ibland lite längre beroende på fotoplatsen).

gravidfoto, gravidfotograf skåne, gravidfotograf sjöbo, gravidfotografering

"Fantastisk gravidfotografering men fina naturbilder. Kan verkligen rekommendera Anita om ni letar efter en bra fotograf. Tusen tack!!"
                                                     Louise

gravidfoto gravidfotograf skåne sjöbo gravidfotografering

Känns det obekvämt att stå framför kameran?

Det tycker de allra flesta faktiskt. Det gör inget om du känner dig ovan framför kameran.
Det är inga konstiga eller komplicerade poser utan det enkla och naturliga blir oftast bäst. Jag guidar dig hela vägen så du kan vara helt lugn.

Det kommer att kännas avslappnat och lugnt.

gravidfoto, gravidfotograf skåne, gravidfotograf sjöbo, gravidfotografering

"Den bästa fotografen i Skåne. Jag har fått snygga, moderna bilder med mycket kärlek i fokus."

                                                                Jasmina

gravidfoto, gravidfotograf skåne, gravidfotograf sjöbo, gravidfotografering

Var fotograferar vi?

Antingen utomhus eller i min fotostudio (från mitten av oktober till mitten av april erbjuder jag enbart fotografering i studio och inte utomhus).
Om du väljer en gravidfotografering utomhus så har jag har särskilt utvalda fotoplatser för att få fina bakgrunder och det bästa ljuset. Om du har någon speciell plats som du vill att vi gör din gravidfotografering på så går det också bra. Vi resonerar oss fram till vilken plats som passar dig bäst efter dina önskemål.

 

VANLIGA FRÅGOR:

Vi har kontakt någon dag innan fotograferingen och stämmer av hur väderprognosen ser ut. Om det blir dåligt väder så vi behöver ställa in fotograferingen så bokar vi om till en annan dag (utan extra kostnad).

Någon av oss kan råka bli sjuk just till fotograferingen och då bokar vi om till en annan dag utan extra kostnad.

Det kan vara lite individuellt. En del får ganska snabbt en stor mage medan för andra växer magen lite långsammare. Men om man siktar på ungefär gravidvecka 29-35 så brukar det bli lagom. Det viktigaste är att det känns rätt för dig

Jag har vackra klänningar, kjolar och toppar som du får låna. Det ingår i priset. Vid en bokningsförfrågan skickar jag ett dokument där du kan se vilka kläder jag har till utlåning.

Du kan såklart även ha dina egna kläder om du vill. Välj då helst kläder i lite lugnare färgtoner. Undvik helst för starka färger. Bär helst inte stormönstrat eller kläder med tryck.
Vid fotografering i studio är det även fint att ta bilder i underkläder med kanske ett tyg hängande över axlarna.

Självklart ska vi även ta fina bilder av er tillsammans. 
Berätta vilka som ska vara med så jag kan förbereda allt så bra som möjligt.

När vi hittat en tid så betalar du en bokningsavgift på 900 kr. Efter fotograferingen betalar du dina bilder. I ditt paket ingår 4 st högupplösta digitala bilder för 1 600 kr. Om du köper fler än de 4 bilderna som ingår så kostar de 300 kr/st.


HUR FUNGERAR BOKNING OCH BETALNING?

När vi kommit överens om en tid för fotografering betalar du en bokningsavgift.
När denna är betald så är din tid säkrad.
I avgiften ingår inga bilder.
Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar vid avbokning.
Skulle någon av oss bli sjuk eller om vädret är dåligt när vi ska ta bilder utomhus så gör vi en ombokning (självklart utan extra kostnad).
Efter fotograferingen, när jag redigerat klart bilderna, skickar jag ett online-galleri där du får välja vilka bilder du vill ha.
När du meddelat vilka bilder du vill ha så skickar jag bilderna och faktura för fotografering/bilder till dig.

.


VAD KOSTAR EN GRAVIDFOTOGRAFERING?

 

Bokningsavgift  900 kr.

Fotografering och bilder 1600 kr

Totalbeloppet blir då 2500 kr

Då ingår 4 st högupplösta digitala bilder.

Det går bra att köpa till fler bilder än de 4 som ingår, då kostar de  300 kr/styck

 

 

gravidfoto, gravidfotograf skåne, gravidfotograf sjöbo, gravidfotografering


Jag kände mig verkligen avslappnad och lugn under fotograferingen och bilderna blev så himla fina. 

             Sara

gravidfoto, gravidfotograf skåne, gravidfotograf sjöbo, gravidfotografering


Tillmötesgående och duktig fotograf, jättefina bilder. Jag återvände för nyföddfotografering också.

Tijana

gravidfoto gravidfotograf skåne sjöbo gravidfotografering
gravidfoto gravidfotograf skåne sjöbo gravidfotografering
gravidfoto gravidfotograf skåne sjöbo gravidfotografering

Vad händer efter fotograferingen

Inom 14 dagar efter gravidfotograferingen skickar jag ut ett album till dig för påseende. Du sitter hemma och tittar på bilderna i lugn och ro. När du bestämt vilka bilder du vill beställa meddelar du mig, så skickar jag ett mejl med en länk till de högupplösta bilderna som du beställt. 

För att boka en gravidfotografering eller om du har några frågor, klicka här:  KONTAKT

Rulla till toppen